HRVATSKI NOGOMETAŠI

"Netko piše gluposti o Brozoviću i Lukakuu. Taj u životu nije bio u svlačionici"

Foto: Inter FC

NEOČEKIVANI kiks Intera protiv Slavije Prag (1:1) u prvom kolu Lige prvaka donio je probleme u svlačionici Antonija Contea.

Talijanski mediji pisali su da je nakon utakmice u utorak došlo do verbalnog, a umalo i fizičkog okršaja Marcela Brozovića i Romelua Lukakua. Belgijski napadač zatražio je od suigrača da se pridržavaju Conteovog plana, odnosno igre po zemlji. Međutim, Inter je pred kraj utakmice nervozno dizao loptu u zrak pa je Brozović, kao glavni veznjak momčadi, to shvatio osobno.

Navodni sukob komentirao je i stoper Intera Stefan de Vrij. Nizozemac je u intervjuu za Sport Mediaset izjavio sljedeće:

"Oni koji pišu te stvari nikad nisu bili u svlačionici. To su gluposti. Nema se što reći na tu temu", kratak i jasan bio je Conteov stoper.

Svježe fotografije s jutrošnjeg Interovog treninga to i potvrđuju. Naime, na njima se jasno vidi da su Brozović i Lukaku nasmijano trenirali bez ikakvog problema. Tu je i Conte i sve se čini u najboljem redu, još više zbog činjenice da su to posljednji treninzi pred veliki milanski derbi koji je na rasporedu u subotu od 20.45.

Standings provided by Sofascore LiveScore

Pročitajte više