MANUEL NEUER

Neuer biciklom svratio u kafić kod Omiša pa svima platio piće i dijelio autograme

Foto: Dalmatinski portal/Instagram

MANUEL NEUER, jedan od najboljih golmana svih vremena, stigao je u Hrvatsku na odmor.

Golman Bayerna i njemačke reprezentacije odmara na Makarskoj rivijeri, a danas je viđen u vožnji biciklom. Jedna od postaja na njegovom putu bila su i Gata, gdje je zastao na piće u Grill Maleni.

Neuer je izazvao oduševljenje u lokalu, platio 'turu' pića, podijelio autograme i fotografirao se s ljudima te se na kraju za uspomenu potpisao na vrata kafića, piše Dalmatinski portal.

Neuerova veza s Hrvatskom

Svjetski prvak s Njemačkom iz 2014. već je godinama povezan s Hrvatskom, još od doba svog igranja u Schalkeu gdje se sprijateljio s Tonijem Topalovićem koji mu je i dalje jedan od najboljih prijatelja.

Tako njemačka legenda zna kartati belot, uz to je naučio i poneku hrvatsku riječ, a od hrvatskih glazbenika izuzetno cijeni Jasmina Stavrosa.

Prošle je godine bio na hrvatskoj obali tjedan dana sa suprugom Ninom. Posjetio je Hvar da bi zatim otišao do Dubrovnika. Ovo mu nije prvi put da ljetuje na Makarskoj rivijeri jer je prije nekoliko godina vrijeme provodio u Brelima.

Ove sezone s Bayernom je osvojio duplu krunu i sada čeka nastavak natjecanja u Ligi prvaka koja je na rasporedu u kolovozu.

Pročitajte više