MARIO MANDŽUKIĆ

Nevjerojatni Mandžukić nastavlja trpati: Nova žrtva je Roma

U DERBIJU 17. kola Serie A u Torinu igrali su vodeći Juventus i deseta Roma. Prvak je poveo u 36. minuti, a gol je zabio Mario Mandžukić. Juve je do kraja imao još nekoliko odličnih šansi, Portugalac Ronaldo bio je u nekoliko situacija kad je mogao poentirati, no do kraja utakmice rezultat se nije mijenjao.

Mattia De Sciglio je poslao odličan centaršut u šesnaesterac, a Mario Mandžukić je fantastično ispratio ubačaj, pokazao je nevjerojatan osjećaj za prostor i izbliza uputio udarac glavom koji pogađa donji lijevi kut.

Ove sezone je u talijanskom prvenstvu Mandžukić u 14 nastupa zabio osam golova uz tri asistencije. U Ligi prvaka je u pet utakmica zabio jedan gol.

 

Najveća zvijezda Juventusa Cristiano Ronaldo trudio se, pokušavao je i pucao je iz svih oružja, ali večeras fantastični vratar Rome Robin Olsen branio je sve. U drugom poluvremenu Olsen je skinuo i dva zicera Ronaldu, a Portugalac nije mogao vjerovati što mu se događa i bijesno je reagirao nakon jednog od promašaja.

Duboko u sudačkoj nadoknadi Ronaldo je odlično asistirao Douglasu Costi. Brazilac je zabio, no promjene rezultata nije bilo. Sudac je tražio pomoć VAR-a te je na kraju poništio pogodak.

Sudac Davide Massa je nakon pregledanog video snimka odlučio poništiti gol zbog prekršaja koji je ranije napravio Blaise Matuidi nad Nicolom Zaniolom.

Iako je mladi veznjak Rome nastavio akciju nakon što ga je Matuidi nagazio, to Massa nije smatrao presudnim i od gola Coste na kraju nije bilo ništa.

S ova tri boda Juve je povećao prednost na vrhu. Ima 49 bodova, osam više od drugoplasiranog Napolija. Roma je ostala 10. s 24 boda.

Rezultati by SofaScore

Pročitajte više