Newcastle korak bliže opstanku, veliki preokret Watforda

Foto: Getty Images / Guliver Image

NEWCASTLE je svladao Crystal Palace s 1:0 kod kuće u 36. kolu Premier lige, čime je pretekao Sunderland koji je remizirao kod Stokea 1:1. Strijelac jedinog gola za momčad Rafaela Beniteza bio je Andros Townsend u 58. minuti iz slobodnog udarca, za drugu pobjedu na St James' Parku u posljednje tri utakmice.

Pogotkom Marka Arnautovića u 50. Stoke je vodio protiv Sunderlanda, koji je iz jedanaesterca spasio u 94. minutu sudačke nadoknade Jermain Defoe i ostavio ekipu Sama Allardycea u borbi za ostanak, s obzirom da ima utakmicu manje od Newcastlea.

Nakon sedam utakmica zaredom bez pobjede u Premier ligi Everton je slavio protiv Bournemoutha s 2:1 preko Toma Cleverleya u 7. te Leightona Bainesa u 63, dok je jedini gol za goste zabio Marc Pugh u 9. minuti.

Nevjerojatni susret odigrali su Watford i otpisana Aston Villa. Gosti iz Birminghama vodili su s 0:1 i 1:2, no onda se u 90. i 93. minuti ukazao sjajni kapetan domaćih Troy Deeney, koji je postigao dva gola i potpisao pobjedu za momčad Quiquea Sáncheza Floresa.


 

Pročitajte više