Newcastle nakon neuspjeha s Modrićem bacio oko na Olića

ENGLESKI mediji jutros su objavili informaciju o tome kako je Premierligaš Newcastle zainteresiran za angažman hrvatskog reprezentativca Ivice Olića tijekom ovog ljeta.

Iz CSKA je Ivica Olić došao na sjever Njemačke početkom 2007. godine, te je potpisao 2,5-godišnji ugovor. No, kako je prije nekoliko tjedana najavio Dietmar Beiersdorfer, sportski direktor Hambruga, s Olićem se ne može produžiti ugovor sve dok klub ne sredi situaciju s trenerom za sljedeću sezonu.

Newcastle nije jedini engleski klub koji se interesirao za hrvatskog napadača. Još ranije se navodilo kako je Portsmouth zagrijan za Ivicu Olića.

Viduka ide na operaciju Ahilove tetive

Ukoliko Newcastle uspije osigurati usluge Ivice Olića, vjerojatno će se odreći bivšeg Dinamovca Marka Viduke. Viduku godine sve više pritišću zbog čega će uskoro biti podvrgnut operaciji Ahilove tetive.

Ova vijest posebno je teško pogodila Pima Verbeeka, izbornika australske reprezentacije, koji će tako definitivno biti lišen Vidukinih usluga u prvim kvalifikacijskim utakmicama za Svjetsko prvenstvo 2010. godine. Krajem proljeća Australija igra kvalifikacijske utakmice protiv Iraka, Katara i Kine.

"Viduki je jako žao što neće igrati", kazao je Verbeek australskim medijima i dodao da su bez njega Socceroosi jako oslabljeni.

Totalsport
Foto: AFP

Pročitajte više