News of the World izmislio intervju s Duduom

NITI tjedan dana nakon što Eduardo da Silva na susretu s Birminghamom slomio nogu, bura oko tog događaja se ne stišava. Britanski tabloid News of the World (nedjeljno izdanje Suna) tako je jučer objavio intervju s Eduardom koji je navodno potpuno izmišljen.

U intervjuu je Eduardo tako rekao kako je nakon što mu je Taylor slomio nogu, htio samo vidjeti Taylorov izraz lica te kako nije mogao niti zamisliti da netko može napraviti tako težak prekršaj već u trećoj minuti susreta.

Eduardov zastupnik Neven Cvijanović iz tvrtke Playbox, koja je medijima prošli tjedan prenijela prve Eduardove izjave, demantirao je ne samo te navode već i tvrdnju kako je Eduardo uopće dao bilo kakav intervju britanskom tabloidu. Jedino što je u cijeloj priči autentično jest Eduardova fotografija na štakama koju je prilikom izlaska iz bolnice snimio službeni fotograf Arsenala, kaže on.

Eduardo je u navodnom intervjuu rekao i kako ostaje vječiti dužnik Arsenalovom fizioterapeutu, koji mu je brzom reakcijom spasio nogu, te da nikad neće pogledati snimku svoje nesreće. Tabloid je objavio i izjavu fizioterapeuta koji je kazao kako se radi o gadnoj ozljedi koja je mogla biti još gadnija te da će Arsenal Dudua poslati na oporavak u Brazil.

News of the World već drugi put lažirao Eduarda

U srpnju prošle godine, nakon što je Dudu potpisao za Arsenal, tabloid je također imao ekskluzivni intervju s našim napadačem. Eduardo im je "ispričao" kako je spavao na stadionu, bez grijanja i smrzavao se, te da dolazak u Arsenal nije toliko težak koliko mu je bilo teško kada je sa 15 godina stigao u Hrvatsku.

K.I.
Foto: Arsenal.com

Pročitajte više