"Neymar je prevarantski bacil. Više ga ne moram trpjeti"

Foto: EPA

PAUL BREITNER (71), legendarni njemački veznjak i nekadašnji član Bayerna i Real Madrida, izvrijeđao je Neymara (31) nakon što je brazilski napadač napustio PSG i u transferu vrijednom 100-tinjak milijuna eura otišao u saudijski Al Hilal, gdje bi tijekom dvije godine trebao zaraditi 400 milijuna eura.

"Dragi Saudijci, hvala vam što ste kupili gospodina Neymara, jednog od najvećih nogometaša poznatih po glumatanju. On je prevarantski bacil. Zahvalan sam što ga više ne moram trpjeti", izjavio je Breitner u razgovoru za Blickpunkt Sport. Breitner je s Bayernom i Realom osvojio 11 trofeja te bio svjetski (1974.) i europski (1972.) prvak sa Zapadnom Njemačkom.

Neymar, dakle, nakon 10 godina napušta Europu. PSG ga je kupio 2017. od Barcelone uz odštetu od 222 milijuna eura. Tako je postao i ostao najskuplji nogometaš ikad. No za šest godina u PSG-u odigrao je tek 186 utakmica. Više od 100 ih je propustio zbog ozljeda i time, kao i stalnim partijanjem, zasjenio 105 golova i 76 asistencija u PSG-u.

Pročitajte više