LIGE PETICE

Neymar: Navijači su kao žene

Foto: Guliver Image/ Getty Images

NEYMAR je bio strijelac jedinog pogotka u subotnjoj pobjedi Paris Saint-Germaina kod Bordeauxa u 8. kolu francuske Ligue 1.

Brazilac je zbog ozljede propustio početak sezone, ali je u povratku postigao tri gola u tri pobjede Parižana. Ljetos se u kontekstu transfera najviše pričalo upravo o Neymaru.

Njegov povratak u Barcelonu činio se kao realna opcija, ali se to na kraju nije dogodilo. Katalonci su htjeli vratiti Brazilca, ali je PSG odolio njihovim ponudama.

Neki navijači PSG-a zamjerili su Neymaru što je isticao da želi otići iz Pariza pa su istaknuli transparent s natpisom "Nećemo više sranja u Parizu".


"Jasno mi je da je nekim navijačima teško, ali isto tako je jasno da sam ja nogometaš PSG-a", izjavio je Neymar pa nastavio:

"Nemam nikakvu posebnu poruku za navijače s takvim stavom. Ja sam naviknuo da mi zvižde tijekom čitave karijere. U nastavku sezone ću igrati svaki susret kao da sam na gostovanju. To je zaista šteta jer ja nemam ništa protiv tih navijača", dodao je 27-godišnji Brazilac pa navijače usporedio sa ženama:

"To je kao sa ženama – ponekad se posvađate i neko vrijeme ne pričate. Ipak, baš kao i u ljubavi, stvari se vrate na staro. Ovdje sam da pomognem momčadi i ostavit ću svoj život na terenu", zaključio je Neymar koji je u 99 susreta u dresu Brazila postigao 61 gol.

Standings provided by Sofascore LiveScore

Pročitajte više