Neymar: Psihički sam uništen

Foto: EPA

BRAZIL je ispao sa Svjetskog prvenstva od Hrvatske u četvrtfinalu. Nakon 120 minuta rezultat je bio 1:1, a onda je Hrvatska nakon boljeg izvođenja jedanaesterca poslala doma prvog favorita turnira. Najveća brazilska zvijezda Neymar nakon utakmice se rasplakao, a dan zatim se oglasio na društvenim mrežama emotivnom porukom:

Neymar: Ostao sam paraliziran deset minuta

"Psihički sam uništen, ovo je svakako poraz koji me najviše boli. Ostao sam paraliziran deset minuta, a onda sam neprekidno briznuo u plač. Boljet će još dugo, nažalost. Borili smo se do kraja, ponosan sam na svoje suigrače jer zalaganja i predanosti nije nedostajalo. Ova grupa je to zaslužila, mi smo to zaslužili, Brazil je to zaslužio, ali to nije bila božja volja", napisao je Neymar i dodao:

"Boljet će još dugo, dugo"

"Vrijedilo je svake žrtve osjetiti posvećenost svakoga na terenu. Hvala svima na podršci. Nažalost, nije upalilo. Boljet će još dugo, dugo. Hvala ti za sve, moj Bože. Sve si mi dao i ne mogu se žaliti ni na što. Samo hvala što brineš za mene. Tebi je uvijek svaka čast i slava, bez obzira na okolnosti."

 

Pročitajte više