Neymar se oprostio s Messijem: Brate... Nije ispalo kako smo se nadali

Foto: EPA

NEYMAR (31) se porukom na Instagramu oprostio od Lionela Messija (35), koji će napustiti PSG. "Brate... Nije ispalo kako smo se nadali, ali dali smo sve od sebe. Bilo je zadovoljstvo igrati s tobom još dvije godine. Sretno u novoj fazi života, nadam se da ćeš biti sretan. Volim te", napisao je Brazilac.

Messi mu je odgovorio: "Hvala, Ney. Unatoč svemu, ponovno smo uživali igrati i zajedno provoditi dane. Želim ti sve najbolje. Iako si velika zvijezda, ti si prekrasna osoba i to je na kraju najbitnije. Jako te volim."

Messi i Neymar napuštaju PSG

Neymar je 2017. godine došao u PSG iz Barcelone za još uvijek rekordnih 222 milijuna eura, dok mu se Messi pridružio 2021., kada mu je istekao ugovor s katalonskim klubom koji ga više nije mogao plaćati. S Kylianom Mbappeom činili su fantastičan napadački trojac koji nije pokazao puni potencijal.

Dovedeni su kako bi osvojili Ligu prvaka, što je dugo želja katarskih vlasnika PSG-a, ali nisu uspjeli, već su došli do titula u francuskom prvenstvu i kupu. Messijev odlazak je siguran jer mu je ugovor završio, dok bi Neymar također trebao karijeru nastaviti u drugom klubu, najvjerojatnije Manchester Unitedu, premda mu ugovor vrijedi do ljeta 2025. godine.

Pročitajte više