messi napustio barcelonu

Neymar u PSG-u nosi Messijev broj. Koji će nositi Argentinac?

Foto: Ricardo Moraes/Reuters

LIONEL MESSI otišao je iz Barcelone i svakog dana očekuje se njegov potpis za PSG.

Parižani su uz City praktički jedini klub koji može i želi platiti Messija, a navijači su se danas tijekom čitavog dana okupljali ispred Parka prinčeva očekujući njegov dolazak. No, Argentinac još nije došao, iako su navodno dogovoreni svi detalji njegova prelaska u PSG.

Klub je navodno zakupio Eiffelov toranj za 10. kolovoz. Točan razlog nije jasan, ali PSG je to učinio i kad je kupio Neymara, pa se očekuje da će PSG sutra na spektakularan način objaviti dolazak Messija.

Za to vrijeme se mediji bave drugim detaljima, kao što je informacija koji će Messi broj nositi u momčadi Mauricija Pochettina. Argentinac je u Barceloni godinama nosio desetku, koju u PSG-u nosi Neymar. Francuski mediji objavili su da je Brazilac svojem prijatelju velikodušno ponudio desetku, ali Messi je to odbio.

Prema zadnjim informacijama, Messi bira između broja 30, koji je nosio u debiju za Barcelonu, te broja 19, koji je nosio jedan kratak period karijere na Camp Nouu. Devetnaesticu u PSG-u trenutačno nosi Pablo Sarabia, a 30 je u vlasništvu rezervnoga golmana Alexandrea Letelliera. Očekuje se da će Messi prije uzeti 30.

Pročitajte više