Ngannou: Dokazao sam da ljudi nisu u pravu

Screenshot: YouTube ESPN

TYSON FURY uz puno je muke pobijedio Francisa Ngannoua u boksačkoj borbi najvećih teškaša borilačkih sportova održanoj u Rijadu. Nakon 10 rundi podijeljenom sudačkom odlukom je WBC-ov aktualni boksački šampion pobijedio bivšeg UFC-ovog prvaka. Ngannou, koji je impresionirao stručnjake svojom boksačkom tehnikom iako dolazi iz svijeta MMA-a, dao je izjavu nakon spektakla.

"Fantastično se osjećam. Sretan sam iako nisam pobijedio. Hvala Saudijskoj Arabiji što mi je pružila priliku kako bih još jednom dokazao ljudima da nisu u pravu. Možda nisam pobijedio, ali mogu gristi. Borac sam, spreman sam bilo kad na meč, možemo odraditi revanš u bilo kojem trenutku.

Uvjeren sam da ću se poboljšati, ipak je ovo bio moj prvi boksački meč. Ne tražim ispriku. Da, izgubio sam, ali vratit ću se treniranju i vratit ću se jači", rekao je Ngannou, dodavši kako mu ovo neće biti jedini boksački meč u karijeri. "Isprva sam bio nervozan jer je za mene ovo novi sport. Sada znam da se mogu baviti ovim sranjem, budite spremni", dodao je.

Ngannouov zadnji meč bio je prije 644 dana

Ngannou je u trećoj rundi krošeom pogodio Furyja te ga poslao na tlo. Dva suca bodovala su meč u korist aktualnog Furyja, a jedan u korist Ngannoua. Ngannouov posljednji meč bio je prije 644 dana, kada je pobijedio Ciryla Ganea.

"Nisam se pripremao svih 644 dana jer sam se oporavljao od teške ozljede. Trenirao sam tri i pol mjeseca. Dao sam sve od sebe, a radit ću još napornije. Moj tim i ja pogledat ćemo što možemo napraviti kako bih napredovao. Bojao sam se vode, ali sada znam kakva je njezina temperatura", nastavio je kamerunski borac.

Pročitajte više