Esport

Ni Ronalda, ni Messija, ni Neymara, evo koga igrači žele na naslovnici FIFA-e 20

Foto: EPA-EFE

JOŠ od kraja prošle godine traje anketa na popularnoj stranici FIFAPlay.com na kojoj igrači glasaju koga žele vidjeti na naslovnici nove FIFA-e. Mohamed Salah, Lionel Messi, Cristiano Ronaldo i Neymar su među prvih pet, ali na prvom mjestu je zvijezda Tottenhama.

>VIDEO Majstor s Carlosom u FIFA-i ponovio njegov genijalni slobodnjak

>Ni 40 prijeloma kostiju nije ga spriječilo da potpiše za omiljeni klub

FIFA 20 izlazi 27. rujna, a prema spomenutoj anketi, najviše igrača bi na naslovnici željelo vidjeti južnokorejsku nogometnu zvijezdu Son Heung-mina. Nije se Son slučajno popeo na prvo mjesto, već ga mjesecima uporno drži. Početkom godine prijetio mu je Cristiano Ronaldo, a sada mu prijeti Brazilac Neymar.

Međutim, usprkos velikim zvijezdama, Son i dalje dobiva najviše glasova te ih je dosad dobio više od 308 tisuća. Kapetan hrvatske nogometne reprezentacije Luka Modrić drži 16. mjesto s nešto više od 10 tisuća glasova. 

Screenshot: FIFAPlay

Svi željno iščekuju saznati tko će se naći na naslovnici nove FIFA-e s obzirom na to da je Juventus potpisao ekskluzivno partnerstvo s Konamijem za eFootball PES 2020 pa je gotovo sigurno da ove godine Cristiano Ronaldo seli s naslovnice najpopularnije nogometne igre. Barcelona također ima sjajne odnose s Konamijem pa nije izgledno da će se na naslovnici naći Messi, a Katalonci su najbliže tome da dovedu i Neymara, koji bi u tom slučaju također otpao. 

EA Sports je konkurenciji oteo Liverpool, aktualne prvake Europe, pa bi na naslovnici nove FIFA-e mogli vidjeti neku od zvijezda Redsa. Možda princa Egipta, velikog Mohameda Salaha? Kada bi se slušalo igrače, to bi bio Son.

 

 

Pročitajte više