"Nije ni čudo da se Pršo ozlijedio, dva mjeseca je igrao za 11 igrača"

PREMA svemu sudeći, menadžeru Glasgow Rangersa Alexu McLeishu ističu posljednji dani na Ibroxu. Niz loših rezultata u škotskoj Premier ligi "začinjen" sa dva teška poraza od mrskog rivala Celtica doveo je McLeisha na rub ponora.

Glasgowski Daily Record napravio je anketu među navijačima Rangersa, koji nisu našli niti riječ utjehe za McLeisha, iako se predsjednik kluba David Murray kune da je trenerovo mjesto sigurno.

Jedan je razočarani navijač iz Glasgowa poručio kako bi Murrayu bilo bolje da makne McLeisha iz kluba, jer je posve jasno da trener više nema ništa pod svojom kontrolom.

"Kapetan momčadi Barry Ferguson ovih dana ima više autoriteta i utjecaja na momčad od McLeisha, što nikako ne može biti dobro za klub." - požalio se navijač Daily Recorda.

Iako su navijači Rangersa ogorčeni lošim rezultatima svoje momčadi u aktualnoj sezoni, jednom igraču ne mogu naći zamjerke jer u svakoj utakmici daje sve od sebe. Naravno, radi se o hrvatskom napadaču Dadi Prši, koji je jedina svijetla točka Rangersa u ovoj sezoni.

Dougie Campbell iz Glasgowa, jedan od navijača kluba koji je sudjelovao u anketi Daily Recorda, tako je ustvrdio: "Uopće me ne čudi da se Dado Pršo ozlijedio. Napor koji je morao podnijeti u zadnja dva mjeseca sigurno je bio nepodnošljiv jer Dado je na svojim leđima nosio ostalih deset igrača."

Pročitajte više