Nijemac otkrio kako ga je Kovač potjerao: "Prvi put u karijeri sam čuo takvo što"

Foto: Profimedia

NJEMAČKI napadač Max Kruse (35) u prosincu je raskinuo ugovor s Wolfsburgom. S trenerom Nikom Kovačem imao je buran odnos jer ga je Kovač na početku sezone optužio za manjak posvećenosti i motiva. Kruse je prvo u rujnu izbačen iz momčadi, a onda je uoči 2023. ostao i bez ugovora. Iskusni napadač je i dalje bez kluba, a u razgovoru za Zeit otkrio je da želi još igrati.

"Preferiram ostati u Njemačkoj, u Bundesligi. Prva liga bila bi vrhunac, želim se tamo vratiti. Ne bih se volio povući tako da netko drugi odlučuje kada je vrijeme za to. Mislim da mojoj karijeri još nije došao kraj", rekao je Kruse pa se osvrnuo na neslaganje s bivšim trenerom Kovačem.

"Bilo je to prvi put u 15 godina moje profesionalne karijere da je tako nešto rečeno o meni", rekao je Kruse aludirajući na Kovačeve optužbe da je nemotiviran i neposvećen.

"Trener me pitao što mi je potrebno za dobar nastup. Rekao sam mu da mi samo vjeruje, to je sve što želim. Ali tada uopće nisam osjećao to povjerenje, od prvog dana s njim", dodao je Kruse. Tvrdi da sada radi na svojoj fizičkoj spremi u nadi da će ga netko dovesti. U karijeri je 14 puta nastupio za reprezentaciju Njemačke.

Pročitajte više