Nijemci: Bjelica je upalio alarm

Foto: EPA

UNION BERLIN izgubio je u petak u prvoj utakmici 29. kola njemačke Bundeslige 2:0 na gostovanju kod Augsburga. Bio je to drugi uzastopni ligaški poraz momčadi koju vodi Nenad Bjelica, kao i treća utakmica u nizu u kojoj ona nije stigla do pobjede. Bild piše da je Bjelica upalio alarm u klubu.

"Uključeni smo u borbu za ostanak. Onaj tko to ne razumije nema što raditi u Unionu. Sve je na kocki, radi se o egzistenciji. Ovaj klub mora ostati u Bundesligi, svi to moraju shvatiti. To im mora ući u glavu", rekao je Bjelica nakon novog poraza svog tima.

Bjelica: Nismo u sigurnoj zoni, a igramo kao da jesmo

"Odigrali smo dobro prvo poluvrijeme i imali suparnika pod potpunom kontrolom", dodao je o susretu koji je riješen golovima koje su postili Philipp Tietz u 47. i Sven Michel u 83. minuti utakmice.

"Ovo što govorim nije upućeno samo momčadi. Mnogi mediji kao da nisu svjesni da smo u borbi za ostanak. Sve što čitam je da smo u sigurnoj zoni na ljestvici. To je problem jer i igramo da kao da smo mirni. Tako se ponašamo pred golom suparnika. Imamo priliku za udarac, ali pokušavamo igrati kao da smo Barcelona. To rade momčadi koje nemaju razloga za brigu, ali mi smo u žestokoj borbi za ostanak u ligi. To moraju svi shvatiti", istaknuo je Bjelica.

Union Berlin sljedeću utakmicu igra za sedam dana. Bit će domaćin Bayernu.

Pročitajte više