Niko i protiv Elfsborga na klupi, Gračan defenzivno u Švedskoj

ČINI se kako će Niko Kranjčar i u Švedskoj grijati klupu. Naime, na posljednjem treningu Gračan je uvježbavao sastav bez Nike, a bude li momčad ista kao ona koju je uvježbavao na treningu, na teren će istrčati Vasilj, Lučić, Ješe, Milinović, Poldrugač, Bošnjak. Agić, Mujčin, Pranjić, Karić i Da Silva.

Na utakmici Prve HNL protiv Međimurja, koju je Dinamo dobio rezultatom 4:1, na Kranjčarovom mjestu zaigrao je Ivan Bošnjak, no protiv Elfsborga će Bošnjak zaigrati na boku, jer se Gračan odlučio za defenzivnu varijantu.

Trener Nenad Gračan ubacio je mladog Kranjčara u igru u 58. minuti, ali kapetan je na terenu ponovo bio poprilično indisponiran i rezerviran.
Niko nije tome posvetio puno pažnje, već je nakon utakmice izjavio kako je i klupa za ljude.

Unatoč tome što je, čini se, izgubio mjesto u prvom sastavu Dinama, Niko će i dalje biti u prvom sastavu reprezentacije. Tako je bar najavio izbornik Kranjčar, koji tvrdi da su s Nikom pobijedili u dvije utakmice i da je on bio "na razini".

No, vratimo se Dinamu, koji u četvrtak igra uzvratni susret 1. kola Kupa UEFA u švedskom Borasu protiv Elfsborga. Podsjetimo u prvom susretu Dinamo je pobijedio 2:0, pogocima Bošnjaka i Karića, ne baš sjajnom igrom. Inače, Dinamo je od 51. minute igrao s igračem manje, drugi žuti karton dobio je Andre Mijatović.

Danijel Pranjić najavio kako će njegovi suigrači barem jednom zatresti Elfsborgovu mrežu, a povratak Da Silve smatra velikim plusom za momčad.

Pročitajte više