Niko Kranjčar napušta Hajduk!?

PREMA najnovijim informacijama, zvijezda Hajduka i bivši kapetan Dinama, Niko Kranjčar, mogao bi uskoro napustiti Poljud.

Kako piše riječki Novi list, o njegovom odlasku iz Splita govori se još od odlične partije koju je odigrao u Sofiji na kvalifikacijskoj utakmici za SP između Bugarske i Hrvatske.

Čelnici europskih klubova vrlo dobro su zapamtili velemajstorski zgoditak koji je Kranjčar postigao, i s kojim si je, po svemu sudeći, otvorio vrata mnogih velikih klubova.

Ukoliko Hajduk ne preskoči mađarskog prvaka Debrecena u kvalifikacijama za Ligu prvaka, Niko bi vrlo lako mogao napustiti Hajduk, tvrdi Novi list.

Očekivanja su u gradu podno Marjana uistinu prevelika. Torcida želi svoj klub i na zimu gledati u Europi, što za Ćiru neće biti nimalo lak zadatak.

A što se Kranjčara tiče, mnogi su u uvjerenju kako će ga daljnji boravak u HNL-u samo igrački unazaditi, te da je njemu već odavno mjesto u nekom od klubova petice.

Kada je Niko pao na prijemnom iz ekonomije na fakultetu u Splitu, jedan od čelnika kluba došapnuo je novinaru Novog lista: "Ionako Niko neće još dugo ostati u Hajduku!"

No, Niko nije jedini igrač koji bi mogao napustiti splitski klub. Nakon Vejića, koji je svoje mjesto našao u "Tomi", put Rusije vrlo brzo bi trebao i Dragan Blatnjak. Njegov menadžer Reno Sinovčić već duže vrijeme najavljuje Blatnjakov odlazak u inozemstvo, a pošto mu ugovor, kao što je to bio slučaj i s Vejićem, dopušta da u bilo kojem trenutku napusti Hajduk, mogli bismo vrlo brzo biti svjedoci upravo takvog raspleta situacije.

Mladi napadač Tomislav Bušić vrlo vjerojatno će u Bayern, dok su mnogi prekobrojni, mahom mladi igrači, otišli na posudbu u Šibenik. Igor Lozo sezonu će nastaviti u pulskom prvoligašu.

Čini se da Ćiro ima mnogo većih briga od Debrecena, jer ako ga napuste glavni igrači, teško da će mu išta pomoći u ispunjenju zacrtanih ciljeva i navijačkih ambicija.

Pročitajte više