Niko Kranjčar: Utakmica protiv Liverpoola vrijedi šest bodova



NIKO KRANJČAR u posljednje vrijeme igra u sjajno j formi i nije čudo da teško provodi čekanje od utakmice do utakmice.  U nedjelju u 24. kolu Premiershipa Tottenham gostuje kod Liverpoola, a Niko vjeruje u dobru izvedbu Spursa.

"Ne mogu se načekati. To je velika utakmica za nas. Radi se o srazu dviju momčadi s ciljem plasmana unutar najbolja četiri. Mi smo u fenomenalnoj formi, oni su ušli odličnu formu također pobijedivši u dvjema posljednjim prvenstvenim utakmicama. I mi i oni igramo s puno samopouzdanja u ovom trenutku", rekao je Niko za Tottenham TV.

Kranjčar vjeruje u uspjeh svoje momčadi, s kojom će ponovno pokušati zadržati mrežu netaknutom.

"Bit će teško. Nikad na Anfieldu nije lako, ali mi se nadamo da smo sposobni odigrati s Liverpoolom ravnopravnu utakmicu. Nismo primili gola u posljednjih pet utakmica. Učinit ćmo sve što budemo mogli da nam mreža ostane netaknuta i na Anfieldu".

Hrvatski reprezentativac svjestan je da bi pobjeda donijela puno Tottenhamu.

"Ova se utakmica zapravo igra za šest bodova. Pobijedimo li, ostvarit ćemo lijepu prednost u odnosu na Liverpool.  No, to ne znači da će išta biti riješeno. Čeka nas još 18 utakmica".

Na kraju je ponudio formulu koja vodi do pobjede:

"Moramo vjerovati u naše mogućnosti, davati maksimum u svakoj utakmici pa tako i na Anfieldu. Želimo poslati poruku da smo stvarno dovoljno dobri za ulazak u veliku četvorku engleskog nogometa".

Pročitajte više