Niko ne razmišlja o Dinamu, već o inozemstvu

KAKO bi odbacio sve glasnije spekulacije o povratku u Maksimir, Niko Kranjčar kaže da mu je apsurdno razmišljati o povratku u Dinamo s obzirom na koji je način otišao iz tog kluba. Njegove ambicije su vezane uz odlazak u inozemstvo.

Niko podsjeća da ga ugovor za Hajduk veže do ljeta 2008. godine, a u slučaju neodoljive ponude Hajduk je taj koji će odlučiti.

"Očekivao sam da ću na Poljudu provesti sezonu i pol i da ću transfer napraviti prije SP-a. Tu se ništa nije promijenilo, iako je uvijek otvorena mogućnost da dođe netko i ponudi uvjete koji se ne mogu odbiti" - kazao je Niko Jutarnjem listu.

Smatra da još puno toga treba učiniti s Hajdukom, te da se kriza u kojoj se klub nalazi mora prebroditi. Ističe da njegov odlazak iz Hajduka neće biti uvjetovan lošim rezultatima.

Niko podsjeća kako mu se previše toga ružnog dogodilo od odlaska iz Maksimira da bi uopće razmišljao o povratku. Priznaje kako mu je ambicija odlazak u inozemstvo.

Glasnogovornik Dinama Siniša Jagodić kazao je da nema izgleda za Nikin povratak u bližoj budućnosti. Dodao je da je Niko sam odabrao svoj nogometni put koji ga je odveo u Hajduk.

Predsjednik Hajduka Branko Grgić kaže da za sada nije stigla niti jedna službena ponuda za Niku, pa niti od Dinama. Ističe da je Niko "Bijelima" u ovom trenutku jako važan, te da ga neće prodati za iznos manji od 2,5 milijuna eura.

Pročitajte više