Niko: Zadovoljan sam debijem

DONEDAVNI Dinamov kapetan, danas zvijezda splitskog Hajduka debitirao je u subotu na prijateljskom susretu protiv beogradskog Partizana, i prema riječima onih koju su prisustvovali njegovom debiju, bio je odličan. Svojim debijem zadovoljan je i sam nogometaš.

"Sretan sam i zadovoljan. Dva mjeseca sam imao treninge bez lopte. Zaželio sam se lopte, nogomet igraš radi lopte, a ne zbog trke. Nažalost, došlo je vrijeme da bez trke nema lopte" - komentirao je Niko svoj debi dodajući kako se odlično osjećao, te da se nijednom nije zapuhao.

Niko je rekao i kako mu je drago što je dobro odigrao zbog medija i navijača, jer je svjestan da je njegova igra pod velikim povećalom. Nada se kako će to prestati kada odigra sedam-osam utakmica na visokoj razini.

"Ovo je za mene predstavljalo puno više od jedne obične prijateljske utakmice. Da li zbog prvog dojma na trenera i suigrače, da li zbog javnosti, puno je razloga zbog kojih je ovo bila posebna utakmica. U Hajduku krećem od nule, dokazujem se primarno suigračima na svakom treningu. Tu se stječe respekt" - komentirao je Niko, dodajući kako mu je u Hajduku opterećenje manje nego u Dinamu, prenose Sportske novosti.

Na pitanje novinara je li mu možda i Mamić čestitao, te je li mu oprostio, Niko je odgovorio "Mamić? Tko je to? Zaista ne zna o kome govorite.".

Pročitajte više