Nikola Žigić jednostavno nema sreće

NIKOLA ŽIGIĆ zaista nema sreće. Naime, više ga ne treba Valencia, koja ga je prije 15 mjeseci kupila od Racinga iz Santandera, a Santanderu, koji ga želi natrag, Udruga prvoligaša ne dopušta registraciju.

Dva metra visoki napadač, jedna od svjetlijih točaka srpske momčadi, našao se na vjetrometini kad je Valencijin trener Emery objavio da ne računa na Žigića, u konkurenciji s Villom, Morientesom, Angulom i mladom senzacijom Matom.

Odmah potom, Udruga prvoligaša (LFP) hladno je odbila Racingovu molbu za ispisom ozlijeđenog Luisa Fernandeza i njegovu zamjenu Srbinom.

"Ova je vijest Racingu došla kao udarac maljem, jer smo željeli odmah pojačati naš napad, ne čekajući zimski prijelazni rok", požalio se predsjednik ovog kluba, Francisco Pernia, koji je već postigao sporazum sa Žigićem.

Lijevi branič Fernandez ima teško ozlijeđena oba koljena te je gotovo otpisan za cijelu sezonu, no LFP-a nema milosti i ne dopušta Racingu da ga skine s liste i oslobodi mjesto za novog igrača.

Zvuči nevjerojatno obrazloženje LFP-a: predviđeno trajanje oporavka od pet mjeseci znači da se ne radi o kroničnoj ozljedi!

Totalsport
Foto: AFP

Pročitajte više