Nikolić: Jadran je uzdrman, a mi smo se stabilizirali

MLADOST u 21. kolu Jadranske lige dočekuje vrlo snažnu momčad Jadrana iz Herceg Novog. Žapci se bore za Final Four, trenutno su ispred njih Jug, Primorac, Budva i Jadran pa ne treba naglašavati koliko je ova utakmica važna. Susret je na rasporedu sutra u 18 sati na bazenu uz Savu.

"U prošlom kolu poraženi smo od Juga sa tri gola razlike, nismo igrali bajkovito, ali je bilo dobrih trenutaka, što mi daje optimizam uoči sutrašnje utakmice. Uhvatili smo dobar ritam i hvatamo priključak. Karaču je slomljen prst, a svi ostali igrači su spremni. Svi gajimo nadu da možemo dobro odigrati protiv favoriziranog Jadrana. Nadamo se da ih je uzdrmao težak poraz od Primorca u Euroligi", rekao je Nikolić.

Mladost je u prvom mjesecu na Savi poražena od Jadrana 9:6. Bilo je to u skupini Eurolige.

"Nisu se puno promijenili od tada, no mi smo danas stabilniji jer je to bilo nakon poraza od Juga u finalu Kupa. Imamo veliku motivaciju i želju da pokažemo da se možemo nositi s njima. Već smo 7-8 mjeseci zajedno i to bi se sad konačno trebalo vidjeti na našoj igri. Imamo prednost domaćeg terena i moramo početi pobjeđivati velike protivnike. Bod bi bio velik, no bilo bi lijepo kad bismo ih dobili", kaže trener Žabaca.

Antonio Petković zadovoljan je svojim igrama.

"U momčadi je 7-8 novih igrača, sve je novo i nema automatizma. Mislim da može ići samo nabolje, lošije neće biti. Raduje me to što smo svaku utakmicu s njima igrali u egalu. No, treba biti realan i reći da Jadran HN ima bolje igrače koji su bolje plaćeni od nas. Ne čudi me što ih je Primorac porazio jer je to momčad sastavljena od najboljih igrača na svijetu. Jadran je malo pao, mi smo dobro trenirali i pokušat ćemo to iskoristiti", rekao je Petković.

Pročitajte više