Nikolić uoči Barcelonete: Mi smo Mladost i uvijek idemo na pobjedu

NAKON što su s tri uvjerljive pobjede uspješno odradili kvalifikacijski turnir za Final Four Kupa Hrvatske što se ovoga vikenda igra u Zadru vaterpoliste Mladosti sutra očekuje iznimno bitan dvoboj s Barcelonetom u drugom kolu Eurolige.

"Rezultati protiv Šibenika, Mornara i Medveščaka impresionirali su samo one koji nisu koji ove sezone nisu podrobnije pratili Mladost. Nadam se da ove visoke pobjede neće izazvati kontraefekt nego da će nam dati podstreka uoči ogleda s Barcelonetom", rekao je trener Žabaca Emil Nikolić koji je svjestan kako Španjolci neće biti nimalo lak zalogaj:

"Njihov trijumf nad Jadranom iz Herceg Novog u prvom kolu ne bih nazvao iznenađenjem jer je to momčad prepuna internacionalaca. Valles, Perone, Garcia, Valan, Mann najzvučnija su njihova imena, tu je i stariji brat Ivović, u svakom slučaju su jako neugodna momčad. Izuzetno su plivački jaki, a najjače im je oružje kontranapad. Stoga ćemo i pokušati zamrznuti napad na 30 sekundi i zatvarati svaki njihov pokušaj kontre."

Mladost je tijekom vikenda demonstrirala fantastičnu igru s igračem manje, a iako Šibenik, Mornar i Medveščak nemaju ni približno visoku kvalitetu kao španjolski prvak Nikolić očekuje i protiv Barcelonete jednako agresivnu igru kada netko od Žabaca bude isključen:

"Mi već mjesecima vježbamo ovakvu obranu, pomalo na uštrb našeg vratara Pavića koji je, kao što i sami znate, klasa za sebe i ponovno očekujem od njega veliki broj obrana."

Nikolić je nakon što je analizirao momčad Barcelone ipak naglasio: "Mi smo Mladost i od nas se uvijek očekuju pobjede i trofeji, bez obzira u kakvoj smo igračkoj ili financijskoj situaciji."

Pročitajte više