Nikša Kaleb: Kad večeras zagrmi 12 tisuća navijača...

Foto: Index

UTAKMICU Hrvatske i Srbije (20.30) na startu Europskog prvenstva u Splitu gledat će i bivši hrvatski reprezentativac Nikša Kaleb.
 
"Puno bolje je gledati utakmicu nego dok te netko mlati na terenu. Šalu na stranu, koristim svaku priliku pogledati hrvatsku reprezentaciju", rekao nam je Kaleb.
 
Utakmica?
 
"Očekujem i da Split i Hrvatska večeras slave. Utakmica kao svaka druga, samo je ime protivnika malo atraktivnije. Svejedno je Japan, Australija, Danska ili Srbija... Vjerujem da nećemo imati problema, kvalitetniji smo."
 
Kako izgleda Červarova Hrvatska?
 
"Protiv Crne Gore nismo igrali na 100 posto, nismo otkrili sve što ćemo odigrati. Zadovoljan sam, a neki detalji će se popraviti. Pola ekipe je već surađivalo s Linom, a drugi dio ekipe će imati veliki motiv da mu se dokaže."
 

 
Kako do polufinala?
 
"Najvažnije je ostati zdrav, da u završnici imamo što više spremnih igrača. Druga stvar je da ako možemo pobijediti sve utakmice u prvom krugu pa onda se može i kalkulirati."
 
Podrška s tribina?
 
"U to ne sumnjam, ovo nije prvenstvo u Španjolskoj ili Njemačkoj di ima tisuću naših. Kad zagrmi 12 tisuća navijača u kvadratićima, igrači će imati motiv više."
 
 

Pročitajte više