Nogomet: Krenula prodaja ulaznica za euro 2004.

PRVI kontigent od 400.000 ulaznica za EURO 2004. koji će se od 12. lipnja do 4. srpnja sljedeće godine održati u Portugalu pušten je u prodaju u ponedjeljak, a ljubitelji nogometa za ulaznice se mogu prijaviti preko interneta i to na adresi www.euro2004.com

Za kupnju ulaznice može se prijaviti do 16. lipnja ove godine, a ukoliko broj zainteresiranih bude veći od broja ponuđenih ulaznica, organizatori će izvlačiti imena "dobitnika".

"Zahtjevi za kupnjom ulaznica već su veliki, posebice za prvu utakmicu, te za drugi krug natjecanja. Stoga upozoravam navijače koji žele doći na EURO 2004. da već sada moraju osigurati ulaznice. Već sada imamo nebrojene zahtjeve za kupnjom ulaznica putem pisama, telefona i e-maila iz cijeloga svijeta, iz čega se da zaključiti kako veliki broj ljubitelja nogometa ne mari za to koje će se reprezentacije kvalificirati. Oni jednostavno žele biti dio ovog velikog nogometnog događaja", rekao je Jos de Kruif, šef prodaje ulaznica, koji je tu funkciju obavljao i tijekom EURO 2000. u Belgiji i Nizozemskoj.

Po prvi put navijačima će biti omogućeno birati između kupnje ulaznica za pojedinu utakmicu i takozvanih "slijedi moju momčad" ulaznica, odnosno kupnje ulaznica za sve utakmice jedne reprezentacije. Stoga će kontigenti ulaznica biti podijeljeni tek nakon ždrijeba skupina koji je na rasporedu 30. studenoga ove godine.

(Hina) zm

Pročitajte više