BOKS

Nokautirao je NBA zvijezdu. Sada će se popularni youtuber obračunati s MMA zvijezdom

Foto: Instagram/Guliver Image

JAKE PAUL, jedan od najpopularnijih youtubera na svijetu, još će jednom imati boksački meč. Ovog puta suparnik će mu biti MMA zvijezda Ben Askren koji je nedavno otišao u mirovinu.

Podsjetimo, Paul je odradio već nekoliko ekshibicija. Najpoznatija je bila krajem studenog kada se borio na priredbi na kojoj je glavna borba večeri bio okršaj između Mikea Tysona i Jona Jonesa Juniora. Paul je na tom eventu brutalno nokautirao Natea Robinsona, bivšeg NBA igrača.

► KLIKNI OVDJE I POGLEDAJ SNIMKU NOKAUTA

Ben Askren je ime s puno više iskustva u borbama. U UFC je stigao kao velika zvijezda i prvak ONE FC organizacije 2019. godine. Već u prvoj borbi svladao je bivšeg prvaka Robbieja Lawlera i najavio je pohod na pojas prvaka. Ipak, u idućoj borbi ga je Jorge Masvidal nokautirao koljenom nakon samo par sekundi, a nakon toga je izgubio i od Demiana Maie te je Askren objavio da odlazi u mirovinu.

S obzirom na to da su mu stručnjaci i za vrijeme MMA karijere zamjerali užasnu borbu u stojci, bit će zanimljivo vidjeti kako će se snaći u boksačkom meču protiv čovjeka koji je dosad odradio tri borbe iako ih ne možemo nazvati profesionalnima. Askren je bio poznat kao jedan od najboljih trash-talkera u MMA-u, pa će borba vjerojatno uspjeti prodati puno prijenosa. Borba bi se trebala održati 17. travnja na zasad nepoznatoj lokaciji. Vijest je stigla u medije, a uskoro ju je potvrdio i Paul na svojem Twitter profilu.

Pročitajte više