Nova blamaža Intera, bivši Hajdukovac debitirao za Lazio

Foto: Getty Images / Guliver Image

INTER je doživio novi teški udarac 9. kolu Serie A. Momčad Franka de Boera, za koju je Ivan Perišić odigrao cijeli susret, a Marcelo Brozović izašao iz igre u 62. minuti, izgubila je kod Atalante s 2:1.

Domaćin je poveo već u 10. minuti golom Andree Masiella, gosti su izjednačili sjajnim golom Edera iz slobodnog udarca u 50. kada mu je asistirao upravo Brozović, ali je pobjedu ekipi iz Bergama donio iz penala Mauricio Pinilla u 88. minuti, čime je poslao Inter na 14. mjesto. 

Strinić asistent u pobjedi Napolija

Napoli je slavio kod fenjeraša Crotonea s 2:1. Gosti su, unatoč igraču manje (u 31. isključen Manolo Gabbiadini) uspjeli slaviti golovima Josea Callejona u 17. te Nikole Maksimovića u 33. minuti nakon centaršuta Ivana Strinića, koji je odigrao cijelu utakmicu za momčad Maurizija Sarrija, dok je Marko Rog ponovno bio na klupi.

Prce debitirao za Lazio

Lazio je bio na korak do pobjede kod Torina, ali je Adem Ljajić u 92. minuti iz penala zabio za remi 2:2. Ivan Vargić bio je na klupi rimske momčadi, za koju je debitirao 20-godišnji bivši igrač Hajduka Franjo Prce, branič koji je otišao s Poljuda kao junior, a od čije prodaje su Splićani zaradili 300 tisuća eura. 

Nekadašnji mladi hrvatski reprezentativac, koji je prošle sezone igrao na posudbi u Salernitani, ušao je u 89. minuti umjesto Felipea Andersona. 

Stipe Perica i Andrija Balić odgledali su s klupe pobjedu svoje momčadi Udinesea nad Pescarom 3:1, dok su Empoli i Chievo odigrali bez golova.

Pročitajte više