Nova bomba prijelaznog roka: PSG nudi bogatstvo za najboljeg igrača Eura

Foto: Getty Images / Guliver Image

NOGOMETNI svijet čeka bombu prijelaznog roka i rekordni transfer Paula Pogbe u Manchester United. No, u međuvremenu bi mogla eksplodirati ona druga na relaciji Pariz - Madrid.

Prvak Francuske Pari Saint-Germain nudi 70 milijuna eura Atletico Madridu za Antoinea Griezmanna. Unai Emery do sada je doveo Hatema Ben Arfu, Thomasa Meuniera te Grzegorza Krychowiaka, a njima želi pridružiti i najboljeg igrača te strijelca Europskog prvenstva.

Međutim, problem za PSG nastaje jer Francuz ima ugovor s doprvakom Europe do 30. lipnja 2021. godine, a njegova otkupna klauzula iznosi 100 milijuna eura i teško je očekivati da će ga Diego Simeone pustiti da napusti Vicente Calderon, iako je dobio Kevina Gameira za 41 milijun eura iz Seville.

Bivši napadač Real Sociedada, koji je 28. srpnja 2014. za 30 milijuna eura stigao u Madrid, prošle sezone je za Atletico odigrao 54 utakmice i postigao 32 gola, uz sedam asistencija, dok je odnio i naslov najboljeg strijelca Eura u Francuskoj, na kojem je zabio šest pogodaka. 

Pročitajte više