Nova ozljeda Paula Pogbe

Foto: EPA

FRANCUSKI i talijanski mediji objavili su kako za Paula Pogbu, 29-godišnjeg francuskog reprezentativca i nogometaša torinskog Juventusa, slijedi nova dulja stanka. Pogba je na treningu ozlijedio butni mišić i sigurno će od nogometa odmarati iduća tri tjedna, a možda i dulje.

To znači kako će Francuska na startu kvalifikacija za Europsko prvenstvo biti bez njega u sastavu. Momčadi koju vodi izbornik Didier Deschamps prvo slijedi utakmica skupine B protiv Nizozemske na domaćem terenu 24. ožujka, dok tri dana kasnije aktualni svjetski doprvaci gostuju kod Irske.

Pogba odigrao dvije utakmice za Juventus u sezoni

Juventus pak ove sezone gotovo da uopće ne može računati na Pogbu, koji je za klub iz Torina odigrao samo dvije utakmice. Prošle godine nije igrao zbog teške ozljede, a potom i operacije desnog koljena.

Juventus je zbog 15 bodova minusa trenutno sedmi na ljestvici Serie A, a da nije bilo kazne, nalazio bi se na drugom mjestu iza Napolija. Torinska momčad igra i u osmini finala Europa  lige. S 1:0 dobila je prvi, domaći susret protiv Freiburga.

Pročitajte više