Nova pljuska Hajdukovoj struci: I Tičinović odlazi na ljeto!

NAKON što je procurila vijest kako Inter s Poljuda odvodi ugovorom nezaštićenog Marka Livaju, vrlo brzo bi mogla uslijediti nova pljuska Hajdukovoj struci.

"Mario Tičinović na ljeto odlazi iz Hajduka", ispalio je menadžer talentiranog veznjaka Bijelih Damir Štimac pojasnivši kako ovakva Tičinovićeva odluka nije naglo donesena, dapače:

"Ovo je samo slijed zbivanja koja su se događala oko Marija u posljednjih nekoliko mjeseci. Dosta nam je čekanja na pravu priliku dok pažnju dobivaju igrači dovedeni sa strane, koji ničime ne opravdavaju status koji imaju u klubu. Prilikom potpisivanja profesionalnog ugovora u Hajduku su najavili kako će Tičinović biti jedan od glavnih igrača, a cijelo vrijeme je u drugom planu. Sad smo izgubili strpljenje i toga više neće biti", prenose Štimčeve riječi Sportske novosti.

Jedina eventualna prepreka razlazu s Hajdukom mogla bi biti činjenica da Tičinovićev ugovor istječe tek u ljeto sljedeće godine. Štimca to ne brine previše:

"Pokušat ćemo pronaći što mirniji način jer ovakva situacija nikome ne odgovara. Tičinović želi otići iz Hajduka jer je shvatio da ga nema u ozbiljnim planovima na Poljudu. Ne znamo koja će biti nova Marijeva sredina, jasno je tek kako to mora biti klub u kojem će imati pravu priliku za svoj razvoj", zaključio je Štimac.

Pročitajte više