HRVATSKA REPREZENTACIJA

Novi bek Hrvatske: Gareth Bale? Nema problema

Foto: Index

HRVATSKA nogometna reprezentacija 8. lipnja u Osijeku igra protiv Walesa u kvalifikacijama za Euro. Reprezentaciji se danas pridružio i Dejan Lovren koji je u subotu osvojio naslov Lige prvaka.

Igrači Zlatka Dalića se pripremaju u Rijeci, a uoči Walesa pred novinarima su bili Mario Pašalić i novi reprezentativac Dario Melnjak koji je prvi put u reprezentaciji.

>>> Novi lijevi bek Hrvatske: "Morat ću pjevati u reprezentaciji, a ne znam što"

 

"Super treniramo, a izbornik je stavio treninge u 15 sati da se privikavamo na utakmicu koja u to vrijeme počinje. Dobro nam ide", rekao je Pašalić.

"Vidjet ćemo hoću li igrati, to će izbornik odlučiti. Ne želim ja svojim izjavama stavljati dodatni pritisak. U veznom redu uvijek imamo kvalitete i s izostancima opet nas ima. Umora ima, ali znamo da nas čeka jako bitna utakmica, a tu neće biti problema. Lipanj je uvijek nezgodan, ali moramo se priviknuti što prije i uhvatiti ta tri boda", završio je Pašalić.

Debitant Melnjak dodao je:

"Prva dva dana je moj bratić Rog bio sa mnom, puno mi je pomogao da se priviknem. Navikao sam igrati protiv kvalitetnih igrača u Turskoj, mislim da neće biti problema s Baleom. Jedva čekam utakmicu, ako bude prilike, dat ću sve od sebe", rekao je Melnjak.

"Privikao sam se već na zvijezde u reprezentaciji, nakon par treninga vidio sam da su to obični ljudi. Super su me prihvatili, dečki su sjajni", dodao je Melnjak.

Pročitajte više