Novi dres reprezentacije odmah je rasprodan. Evo koliko košta

Foto: Davor Puklavec/PIXSELL

HRVATSKI nogometni savez u četvrtak je organizirao druženje s navijačima uz koncert Tihe Orlića i Opće Opasnosti, pri čemu je predstavio nove dresove u kojima će reprezentativci nastupiti na ovogodišnjem Europskom prvenstvu u Njemačkoj. Prvi dres je u crveno-bijeloj varijanti, a drugi u plavoj.

Dres crveno-bijele boje više nema niz kvadratića, već njih tek nekoliko velikih, pa je na njegovoj prednjoj strani tek osam polja. Rukavi su bijele boje, kao i ovratnik. Rezervna garnitura je mornarsko plava, kvadratići dijagonalni, a na sebi ima crvene detalje. Izabranici Zlatka Dalića u novim će dresovima igrati sljedeće dvije godine.

Odmah je rasprodan

Iako dres ima i kritičare koji zamjeraju što se odstupilo od tradicionalno velikog broja kvadratića, marketinški se za sada pokazuje kao dobar potez. HNS se putem službenih kanala pohvalio kako je cijeli prvi kontingent rasprodan iako dres košta čak 149.99 eura.

"Novi dresovi hrvatske nogometne reprezentacije, koji su bili dostupni za prednarudžbu od 18. ožujka u službenoj internetskoj trgovini HNS-a, u rekordnom su roku dobili svoje vlasnike! Hvala vam što podržavate #obitelj i što ste dio nje! Naime, već u prva 24 sata cijeli prvonaručeni kontingent Match i Stadium dresova, koji su bili predviđeni za prednarudžbe, od danas je u isporuci", poručili su iz HNS-a.

Pročitajte više