Novi problemi za Ronalda: Dobio sudski poziv za utvrđivanje očinstva

U NEDJELJU je Luiz Nazario Da Lima slavio 33. rođendan, a samo nekoliko dana ranije primio je neočekivani poklon od suda u Sao Paulu - poziv za utvrđivanje očinstva. Prema pisanju brazilskih medija Ronaldo će morati dati uzorak DNA da bi se ustanovilo je li on otac četverogodišnjeg djeteta jedne brazilke koju je upoznao za vrijeme SP-a u Japanu 2002. godine.

Majka djeteta imena Michele (27) navodno je sve željela obaviti u tajnosti, te je Ronalda putem e-maila pozvala da se podvrgne testiranju, no on je to odbio.

"Na neke mailove je odgovorio, no nikad se nije odazvao utvrđivanju očinstva. Zbog toga se Michele odlučila obratiti sudu", otkrila je njena prijateljica reviji Quem.

Ronaldo i Michele upoznali su se u Tokyju za vrijeme SP-a u Japanu i Južnoj Koreji 2002. godine nakon čega su se povremeno viđali. Dijete je začeto 2004. godine, a Michele je zamolila i bivšeg dečka Amerikanca da se podvrgne testiranju. On je to učinio i pokazalo se da dijete nije njegovo.

"To je jako čudno. Svi koji vide dijete, iako ne znaju ništa o tom slučaju, govore kako neodoljivo liči na Ronalda. Ima istu kosu i zube kao on, izgleda kao njegova fotokopija", rekla je Micheleina majka za istu reviju.

Bude li prihvatio očinstvo ako to testovi pokažu, bit će to četvrto Ronaldovo dijete. Već ima Ronalda, čija je majka bivša Fenomenova supruga Milene Domingues, te Mariju Sophiju sa sadašnjom suprugom Bijom. Ona će za osam mjeseci Ronaldu roditi treće dijete.

"Nema se tu što reći, to je Ronaldova privatna stvar i on o tome ne želi pričati", rekao je igračev menadžer Fabiano Farah. Ronaldo će se DNA ispitivanju morati podvrgnuti sljedećeg tjedna. Odbije li, brazilski zakoni propisuju da to automatski znači da prihvaća očinstvo.

Ostaje za vidjeti kako će sve utjecati na njegov odnos sa Bijom, koja ga je već bila ostavila nakon seks-skandala s prostitutkama prošle godine.

Pročitajte više