NOVI "SLUČAJ SUŠIĆ" Dinamo ponovno pokvario transfer rivalu?

Foto: Davor Javorović/Pixsell; Guliver Image/Getty Images

SJEĆATE se priče o Tinu Sušiću i Interu? Bio je siječanj 2015. godine i svi su već objavili da je najbolji igrač Hajduka postao novi nogometaš Intera. 
 
Iako je transfer bio dogovoren, Sušić nije imao priliku niti slikati se s Interovim dresom. Kako je transfer propao? Sušić, koji je godinu i pol dana kasnije otišao u Genk, za sve je optužio Dinamo...
 
"Pregovori su bili uspješni, spakirao sam kofere. Milan Rapaić, prijatelj obitelji i moj menadžer, nazvao me i rekao da je sve gotovo i da ću ubrzo postati igrač Intera. Talijanski mediji i Roberto Mancini su već najavili moj dolazak, a onda je Inter u posljednji tren izabrao Marcela Brozovića", prepričao je utučeni Sušić događaj iz 2015. godine. 
 
Umjesto njega, Inter je doveo Dinamovog Brozovića koji je kasnije postao jedan od najboljih igrača milanske momčadi...
 
"Za sve je kriv Mirko Barišić, predsjednik Dinama koji kontrolira gotovo cijeli hrvatski nogomet. On je odgovoran za sve transfere i već je u Inter prodao Matea Kovačića. Kada je saznao za dogovor Intera i Hajduka, ponudio je Interu Brozovića. Zbog dobrog odnosa kojeg imaju on i Inter, odluka je pala na Brozovića."
 
Sada se ponovila slična priča... Svi su Bornu Barišića, lijevog beka i kapetana Osijeka, već vidjeli u kijevskom Dinamu, ali je tamo umjesto njega otišao Josip Pivarić iz Dinama.
 
 
 
Skauti ukrajinskog kluba pratili su Barišića mjesecima, uživo su gledali i njegovu odličnu utakmicu protiv PSV-a, preporučio im ga je i Domagoj Vida, no u Kijev je sletio Pivarić... Treba li uopće spominjati da kijevski Dinamo i zagrebački, poput Dinama i Intera, imaju odličan odnos... Očito su na Maksimiru brzo reagirali kada su čuli da Ukrajinci traže lijevog beka pa su im proslijedili hrvatskog reprezentativca koji je u Dinamu postao tek treća opcija na lijevoj strani obrane.
 
Zanimljivo, Barišić je još jedan Dinamov promašaj. Na Maksimir je stigao prije dvije godine i odigrao je samo jednu utakmicu prije nego ga je Dinamo proslijedio svojoj filijali Lokomotivi. Ta jedna utakmica bila je protiv Osijeka u koji se vratio prošlog ljeta i u kojem je nezamjenjiv.
 

Pročitajte više