Novi smjer Dinama: Vinko Soldo potpisao na pet godina

Foto: GNK Dinamo

VINKO SOLDO potpisao je petogodišnji ugovor s Dinamom. 18-godišnji branič prebačen je iz juniora u prvu momčad, a trener Zoran Mamić poručio je kako je to novi smjer klupske politike.

"Rekao sam kako su ovi mladići smjer kojim Dinamo želi ići. Vinko je neizostavni dio ove sjajne generacije, standardni igrač Dinama i naše reprezentacije, stoper koji je ljevak, a takvih nema puno i sigurno uz puno rada ima sjajnu priliku iskoristiti svoj golemi potencijal", rekao je Mamić.

Soldo će čekati na priliku u prvoj momčadi, a bit će na raspolaganju i treneru juniora Mariju Cvitanoviću koji je počeo s pripremama za nastavak natjecanja u Ligi prvaka.

Soldo: Ostvarenje sna

Soldo je u Dinamu od 11. godine, a član je talentirane generacije koja je 2013. osvojila prestižni Nike Premier Cup.

"Presretan sam i ne znam uopće što bih rekao. U Dinamu sam cijeli život, dečko sam iz Zagreba i jasno je što mi znači Dinamo. Ovo je moj san odnosno ostvarenje sna, a pravi posao sada tek počinje i želim ostvariti novi cilj, istrčati na Maksimir i zaigrati za prvu momčad. Naravno, ispred mene je puno rada, ali vjerujem u sebe, a očito i u klubu imaju povjerenja u mene tako da je na meni to opravdati", poručio je Soldo.

Pročitajte više