Novosti iz HNL-a (3)

HAJDUK se još uvijek nalazi na pripremama u slovenskom Zreču. Nakon dugog čekanja vjernost Hajduku odlučio je produžiti stoper Hrvoje Vejić. Unatoč ponudi iz Leverkusena Vejić je odlučio produžiti ugovor s bijelima te bi trebao ostati u Splitu do 2006. godine. Najnovije pojačanje Hajduka trebao bi biti vezni igrač Dario Damjanović iz Modriče, momčadi koja je osvojila kup BiH.

Dumitru Mitu jučer je naspustio Dinamo. Za njega je zainteresiran Panathinaikos, a osim te u igri je još nekoliko ponuda. Goce Sedloski se oprostio sa suigračima i navijačima, a u subotu će odletjeti za japanski Sendai gdje će nastaviti svoju karijeru.

NK Zagreb namjerava u sljedećih nekoliko dana dovesti Fusta Budičina iz ljubljanske Olimpije, dok je transfer bivšeg Riječana Sandra Klića, navodno, već gotova stvar. Također, ukoliko Bartolović karijeru ne nastavi u Njemačkoj iduću sezonu bi trebao igrati u dresu "pjesnika".

Kako je Rijeku nedavno napustio Damir MIlinović na Kantridi su morali pod hitno pronaći rješenje. I pronašli su ga. Iduće sezone će u dresu Rijeke na mjestu stopera igrati bivši Osiječanin Igor Tkalčević.

V.P.

Pročitajte više