Očajni Real pripremio više od 100 milijuna eura za pojačanja

PREMA pisanju španjolskih medija, Real Madrid pripremio je više od 100 milijuna eura za dovođenje novih igrača kako bi se iduće sezone vratili na stare staze slave.

Na vrhu liste Realovih želja i dalje se nalazi portugalska senzacija Cristiano Ronaldo, ali predsjednik Ramon Calderon porekao je glasine kako su na Santiago Bernabeu za njega spremni izdvojiti vrtoglavih 80 milijuna eura.

"Sviđa nam se Cristiano, ali on je zasad igrač Manchester Uniteda. Ako ga Englezi budu prodavali mi ćemo svakako biti prvi u redu. Ali nećemo isplaćivati nerazumne svote novca. Nijedan nogometaš ne vrijedi 80 milijuna eura", smatra Calderon.

Među ostalim metama Reala spominju se i davna Calderonova želja, Kaka, zatim branič Borussije i njemačke reprezentacije Christoph Metzelder, Portov branič Pepe i Rumunj u redovima Rome Cristian Chivu, a navodno se razmišlja i dovođenju Francka Riberyja ukoliko Francuz pristane napustiti Marseille.

Iako su ovo i dalje samo nagađanja, te je moguće da se ni jedan od navedenih transfera neće ostvariti, jedna stvar je sigurna. Real nije osvojio nijedan trofej već više od tri sezone, a Calderon će dati sve od sebe da se to ne ponovi i dogodine. Koliko god da koštalo.

P.V.
Foto: AFP

Pročitajte više