OD ŠIROKOG DO ŠERIFA Sinjski trener na korak do simbola Moldavije

Facebook NK Široki Brijeg

GORAN SABLIĆ, bivši nogometaš Hajduka i kijevskog Dinama, a danas trener nogometaša Širokog Brijega, na korak je do odlaska u moldavski Šerif.

Premda je ovaj Sinjanin nedavno produljio ugovor sa Širokim, izgledno je da bi mogao napustiti Pecaru i prije početka sezone jer je klub iz Tiraspola ozbiljno zagrizao.

Da je izvjesno da Širokobriježani ostaju bez trenera potvrdio je i sportski direktor kluba Dalibor Šilić, između ostalog kazavši da je Sablić korektno najavio svima na Pecari da je u pregovorima sa Šerifom.

"Čekamo potvrdu, javit će nam čim bude u mogućnosti", kazao je Šilić o Sablićevom odlasku u klub koji je od samostalnosti Moldavije devet puta bio prvak.

Moldavci već neko vrijeme traže trenera, jer su se prije otprilike mjesec dana zahvalili na suradnji Talijanu Robertu Bordinu, koji je vodio Šerif proteklih godinu i pol.

Ode li Sablić u Šerif, tamo će ga zateći prava mala hrvatska kolonija. U tom moldavskom klubu igraju Ante Kulušić, bivši nogometaš Šibenika, Rijeke i niza turskih klubova, Zvonimir Mikulić, nekadašnji igrač Osijeka i Vukovara, te Dominik Kovačić, Zagrepčanin koji je bio član Zagreba i Lugana prije nego što je u siječnju potpisao za Šerif.

Pročitajte više