Odbio 140 milijuna eura za srpskog veznjaka, sad ga prodaje za 40: Nije mi žao

Foto: EPA

PREDSJEDNIK Lazija Claudio Lotito potvrdio je da pušta Sergeja Milinković-Savića u Saudijsku Arabiju. Al-Hilal srpskom veznjaku nudi 60 milijuna eura za tri godine, a Laziju 40 milijuna za transfer. Prije samo pet godina, Lazio je mogao zaraditi puno više.

Srpski veznjak u Lazio je stigao iz Genka 2015. i s rimskim klubom osvojio je jedan kup i dva superkupa, a za njega postigao 69 golova i upisao 59 asistencija u 341 utakmici. Nakon osam godine suradnje sam je zatražio od Lotita da ga pusti u Saudijsku Arabiju.

Nudilo mu se produljenje ugovora

"Ako netko želi ići u Saudijsku Arabiju, glavni i jedini razlog je novac i to je svakome jasno. Što učiniti ako netko toliko želi otići iz kluba? Imam s njim dobar odnos i na kraju je on taj koji odlučuje. Nazvao me na telefon i molio da ga pustim i da prihvatimo tu ponudu. Uzet će ogroman novac", rekao je Lotito.

Priznao je i da je 2018. mogao prodati Milinković-Savića za puno veći iznos, ali i da mu nije žao što to nije napravio: "Ne bih ga prodao, ponudio sam mu produljenje ugovora uz plaću od šest milijuna eura, ali on je odabrao svoju budućnost. Istina je da mi je Adriano Galliani bio ponudio 140 milijuna eura za njega. Milan bi to platio tako da 60 milijuna da odmah, a 80 kroz sljedećih pet godina. Nije mi žao."

Pročitajte više