Odbjegli Dinamov talent zabio u juniorskoj Ligi prvaka

Foto: FC Legia

MLADI hrvatski nogometaš Sandro Kulenović bio je jedan od junaka jučerašnjih utakmica juniorske Lige prvaka. Igrač koji je prošlog proljeća zabljesnuo u dresu zagrebačkog Dinama ovog je ljeta prešao u varšavsku Legiju i s mladom ekipom poljskog kluba igra u Ligi prvaka, u kojoj nastupaju i njegovi vršnjaci i bivši suigrači s Maksimira.

Legia je u 2. kolu gostovala kod Sportinga u Lisabonu, domaćin je poveo u 31. minuti sjajnim pogotkom Pedra Marquesa.


Sandro Kulenović je u 38. izjednačio minutu nakon što je njegov suigrač promašio jedanaesterac. Sporting je u 79. još jednom poveo, ali u 94. minuti Szczepanski, koji je asistirao Kulenoviću, zabija za 2:2.


Kulenović je mladi hrvatski reprezentativac, a na ovogodišnjem turniru Mladen Ramljak u Zagrebu zabio je gol i bio igrač utakmice u pobjedi Dinama nad Real Madridom. Iako su ga mediji već prozvali "novim Mandžukićem", nije vidio budućnost u Dinamu i ovog ljeta je potpisao za Legiju.




Ipak, Legia je još uvijek posljednja u skupini s jednim bodom, iza vodećeg Real Madrida, Dortmunda i Sportinga. Real je u drugoj utakmici s 5:2 u gostima porazio Dortmundove juniore.

 

 

Pročitajte više