Oduševljeni Soudani ostaje u Dinamu: "Bit ćemo prvaci!"

Foto: Hina 

DINAMOVCI su burno proslavili pobjedu na Poljudu. Hajduk je u derbiju opet pao u sudačkoj nadoknadi (93'). Uništio ih je Soudani. Hajdukovi slomovi u posljednjim sekundama i Soudanijevi golovi već su dio tradicije derbija. 

Ispred svlačionice, direktor Hajduka Mario Branco unosi se u lice sucu Zebecu. Nešto dalje, u prostoriji za goste, ori se pjesma koju predvodi Soudani. 

Iako je stalno "na korak od transfera", Soudani je trenutno potpuno u Dinamu. Zabio je svoj deset pogodak i prvi je napadač lige.

Hajduku je sinoć, u jednoj od ključnih utakmica Dinama ove sezone, zabio u 93. minuti. Dinamo je ostao u utrci, sa šest bodova zaostatka za Rijekom. Alžirac se nakon pogotka morao zahvaliti Gojaku na sjajnom proigravanju na desni bok. Iskoristio je Kvesićev izlazak u prazno, izbio pred Stipicu i svladao ga.

"Ovaj derbi odlučili su moji suigrači. Zaslužena pobjeda, bili smo bolji i dali smo sve od sebe da pobijedimo. Ispalo je tako, da smo najbolju šansu stvorili u 93. minuti, Nakon ovoga sam 99 posto siguran da ćemo biti prvaci"

Soudani je bio euforičan, dizao je suigrače u zrak, čekirao se na Poljudu na svim društvenim mrežama. Pogodak mu je, vidjelo se, puno značio.

"Volim zabiti Hajduku. Nije prvi, ni posljednji put da sam im zabio", nasmijao se.

Možda je želio reći da namjerava ostati u Dinamu. Ili je stvar euforije. Dao je večeras drugima da misle i otišao slaviti. 

Kapetan Dinama Domagoj Antolić u prolazu je  dobacio:

"Opet je ovaj odlučio. Soudani, po tko zna koji put. Zasluženo smo ih dobili. Publika nije zadovoljna? Možda nije na Sjeveru, ali Dinamovi navijači jesu. Uhvatit ćemo Rijeku u nastavku prvenstva" 

>>> Petev: Zasluženo! 

>>> Carrillo: Baš sam krenuo na pobjedu, a onda je Dinamo sretmo zabio 

>>> POGLEDAJTE KAOS NAKON UTAKMICE, HAJDUKOVCI HTJELI TUĆI SUCA 

Pročitajte više