Oglasili se crnogorski navijači o tučnjavi protiv Srbije

Foto: Screenshot

CRNA GORA izgubila je kod kuće od Srbije (0:2) u Ligi nacija. Povijesni dvoboj dviju zemalja riješio je s dva gola napadač Fulhama Aleksandar Mitrović. Cijela priča oko utakmice protekla je u mirnoj atmosferi i bez većih incidenata, osim što je na južnoj tribini tijekom prvog poluvremena došlo do sukoba među navijačima. Radile su šake...

Policija je i uoči utakmice nekim navijačima oduzela majice "Nikad više 1918.", kojom aludiraju na podgoričku skupštinu i ulazak srpske vojske u Crnu Goru. Zbog svega toga oglasila se i navijačka grupa Crnogorci Jug.

"Samo da pojasnimo neke stvari od sinoć", započeli su...

"Majice 'Nikad više 1918.' koje su bile ispred ulaza na jugu, u jednom trenutku zabranjene su od strane policije. Dosta naš je ušlo s majicama, dok su ih neki, koji su kasnije pokušali ući, morali skinuti kako bi ušli na utakmicu! Majice nisu skinute niti od jedne navijačke grupe", poručuju.

"Druga stvar, frka se nije dogodila zbog zastave 'Kosovo je Srbija'. Zastava nije oduzeta od strane naše grupe niti je postojala želja za tim. Treće, sukob se dogodio zbog dolaska Anagostum grupe na naš dio tribine i provokacija tipa 'Mi smo Srbi', uz dizanje tri prsta i zbog klupske netrpeljivosti pojedinih članova iz različitih grupa. Niti smo tražili sukob, niti smo odlazili na drugi dio tribine. Branili smo svoje jer mi nismo tu zbog klubova, već zbog Crne Gore - naše svetinje", zaključuju Crnogorci Jug. 

Pročitajte više