city - real 2:1

Oglasio se igrač koji je svojim greškama uništio Real protiv Cityja

Foto: Guliver Image/Getty Images

REAL je ispao u osmini finala Lige prvaka. Španjolski prvak je u prvoj utakmici u Madridu izgubio od Cityja 2:1, a istim rezultatom je momčad Pepa Guardiole slavila sinoć u uzvratu na Etihadu.

Tragičar Reala je francuski reprezentativac Raphael Varane koji je bio direktan krivac za oba gola Cityja.

Kod prvog gola Varane je neoprezno izgubio loptu u duelu s Gabrielom Jesusom na nekoliko metara od svog gola. Jesus je brzo proigrao Sterlinga i City je tada stigao do dva gola prednosti u ovom dvomeču.

Grafika: Sofascore za IndexSport

Kasnije je Karim Benzema izjednačio na 1:1 i vratio Real u igru, ali je City sredinom drugog dijela ponovno poveo preko Jesusa nakon još jednog kiksa Varanea koji je neshvatljivo loše zahvatio jednu čistu loptu glavom, a zatim i loše odigrao loptu vrataru pa ju je napadač Cityja presjekao i upisao se u strijelce te osigurao engleskom doprvaku plasman među osam najboljih u Europi.

"Želim se ispričati svima i preuzimam odgovornost za ovo što se dogodilo. Ovaj poraz je moja krivnja i žao mi je zbog suigrača koji su dali sve od sebe. Na ovom nivou natjecanja pogreške poput mojih se skupo plaćaju'', rekao je Francuz nakon utakmice.

Pročitajte više