La Liga

Sergio Ramos: Nisam dobio službenu ponudu od Reala i moja plaća nije 15 milijuna eura

Foto: Reuters

ŠPANJOLSKI Radio COPE je u utorak kasno navečer objavio nove informacije u vezi sa sudbinom kapetana Sergija Ramosa u Real Madridu.

Ramos je osobno poslao poruku novinaru Manolu Lami, a ovaj je istu objavio u emisiji El Partizado de COPE.

Ramos se nije sastao s predsjednikom Perezom u vezi s novim ugovorom

"Nisam dobio službenu ponudu od Reala i moja plaća nije 15 milijuna eura", napisao je kapetan Reala.

U emisiji je objavljeno i kako se Ramos nije sastao s predsjednikom kluba Florentinom Perezom prije utakmice protiv Elchea 30. prosinca prošle godine.

Podsjetimo, AS je u ponedjeljak objavio kako je Real ponudio jednogodišnji ugovor Ramosu uz mogućnost produženja na još jednu godinu uz smanjenje plaće. Ramos je tu ponudu navodno odbio rekavši predsjedniku Perezu da će slušati ponude drugih klubova s obzirom na to da na ljeto postaje slobodan igrač.

Ramos je spreman na smanjenje plaće ako ostane u Realu

Ipak, El Partizado de COPE izvještava kako Ramos neće slušati ponude drugih klubova te kako mu je želja umiroviti se u Realu. Također, spreman je na smanjenje plaće ako će klub od njega to tražiti, isto kao što će ostalim igračima predstaviti zahtjev kluba za dodatnim smanjenjem plaće od 10 posto uslijed pandemijske krize.

Već su se pojavila i imena igrača koji bi mogli zamijeniti Ramosa, a među njima se najglasnije spominju ona Paua Torresa iz Villarreala i Davida Alabe iz Bayerna. Potonji bi svakako trebao stići kao slobodan igrač, a ako Ramos ostane, onda je dolazak Torresa teško očekivati.

Tablice omogućuje SofaScore LiveScore

Pročitajte više