"Oko sokolovo" Goran Marić vodit će transformaciju Hajduka

BIVŠI sudac i poznato "Oko sokolovo", Goran Marić, bit će voditelj Radne skupine za financije i proračun Hajduka, najvažnije skupine za preoblikovanje splitskog kluba. Glas Dalmacije navodi da je potpredsjednik skupštine Mirko Klarić potvrdio takvu informaciju.

Kontaktirali smo bivšeg suca i provjerili navedenu informaciju.

"Trebate pitati u Hajduku hoću li postati predsjednik Skupštine. Nisam dobio nikakvu službenu ponudu pa ne mogu to komentirati. No, smatram da je moja moralna dužnost pomoći Hajduku, ako ikako to mogu", rekao je Marić u razgovoru za Index zapravo potvrdivši nagađanja.

Mariću će pomagati stručnjak za dioničarstvo Zoran Sikirica, financijski savjetnik Hajduka Davor Relja, član splitskog Poglavarstva Jurica Jurišić i konzultant Jozo Kristić.

"U ovom trenutku ne znam točno sve detalje, no zadaća bi nam bila financijski konsolidirati Hajduk, učiniti da to postane zdrav sportski kolektiv", povjerio nam se bivši nogometni sudac.

U izradi elaborata sudjelovat će još dvije radne skupine. U onoj za marketing i članstvo na čelu će sjediti informatički stručnjak Lorenco Vudrić, a skupinu za pravna pitanja voditi će Zlatko Mičin.

"To je povijesni trenutak za hrvatski sport, kad se takva stvar napravi i klub preoblikuje problem je dugoročno riješen", zaključuje Goran Marić u razgovoru za Index.

M.Pa
Foto: Index(arhiva)

Pročitajte više