Olić: CSKA nudi 2,5 milijuna eura za Kranjčara

HRVATSKI reprezentativni napadač i igrač moskovskog CSKA potvrdio je da se njegov matični klub itekako zainteresirao za donedavnog kapetana Dinama, Niku Kranjčara.

Sportske novosti pišu kako je, prvog dana nakon što se vratio u Moskvu iz posjeta SAD-u, Ivicu Olića u svoj ured pozvao predsjednik kluba Jevgenij Giner, kako bi raspitao o mogućem dolasku Nike Kranjčara u CSKA.

"Kazao mi je da CSKA želi dovesti Niku Kranjčara. Saznao sam da bi za Niku izdvojili 2,5 milijuna eura." – izjavio je Olić, pa dodao kako se predsjednik kluba puno raspitivao o mladom hrvatskom veznjaku.

"Pitao me što mislim o Kranjčaru, bi li on bio prvi playmaker kluba. Rekao sam mu sve najbolje o Niki, točnije, kazao sam predsjedniku da ga svakako dovede. Kranjčar bi u Moskvi dokazao svoj veliki talent i mogućnosti, ovdje se radi mnogo ozbiljnije nego u Dinamu." – dodao je Olić.

Naš reprezentativni napadač kazao je kako se Giner složio s njim da bi Kranjčar bio idealno pojačanje za CSKA, pa dodao da jedino ne zna hoće li 2,5 milijuna eura biti dovoljna dobra visoka za Kranjčara.

Moskovski CSKA u zadnje je vrijeme ostao bez nekoliko kvalitetnih veznjaka, Čeh Jarošik prodan je u Abramovičev Chelsea, Wagner se vratio u Brazil, a Carvalho je često van igre zbog ozljeda, pa bi tako igrač Nikinog profila dobro došao klubu.

"Bilo bi divno igrati s Nikom, već znam koliko bih krasnih lopti dobio u prostor, sigurno bih poboljšao svoju statistiku pogodaka." – zaključio je Olić.

Pročitajte više