Olić: Gorim od želje za igranjem u finalu Kupa

VEČERAS s početkom u 20.45 sati igra se uzvratna utakmica finala Kupa UEFA između lisabonskog Sportinga i moskovskog CSKA za koji će možda nastupiti i naš reprezentativac Ivica Olić.

Olićev nastup donekle je upitan jer je Ivica prošli tjedan slomio nos, i to dva puta. CSKA-ov napadač kaže kako je spreman za utakmicu, osobito jer se radi o finalu Kupa UEFA, a Ivica gori od želje da na njemu zaigra.

"Na treningu sam jurio, ulazio u duele, trener Gazajev mi je čak kazao – uspori malo, pazi na nos" - kaže Ivica te dodaje kako trener još nije odlučio hoće li ga večeras uvrstiti među početnu 11-orku u Lisabonu.

"Ja mu govorim da neću imati straha, da ću ići glavom na kopačku, pa makar i treći put slomio nos. Nadam se da mi vjeruje i da ću istrčati na travnjak na Alvaladeu" - kaže Olić za Sportske novsti.

Olić s puno respekta priča o protivniku, međutim, kao slabiju točku iznosi dozu sporosti protivnikovih stopera zbog čega još više želi nastupiti jer je, kaže, "siguran da bi ih pretrčao nekoliko puta, došao u pravu šansu, zabio gol."

Sporting je na domaćem terenu definitivno u prednosti, što se vidi i na kladionicama koje prednost daju domaćinu. Međutim, sigurno je da niti CSKA nema namjeru olako propustiti osvajanje Kupa.

"Kad smo ispali iz Lige prvaka, predsjednik Giner je postavio cilj – osvajanje Kupa UEFA. Neki ruski komentatori bili su skeptični, ali mi smo vjerovali da možemo ostvariti ovu veliku ambiciju. Sad smo pred vratima raja, namjeravamo ući" – zaključio je Olić.

Zaigra li, Ivica će na travnjak istrčati s maskom koju mu je zbog ozljede nosa izradio jedan lisabonski liječnik-specijalist. Nakon što se Olić na treningu pojavio s maskom na licu, trener Gazajev se nasmijao, priča Ivica, te mu je rekao da je s maskom puno ljepši.

Vjerojatni sastavi:

SPORTING: Ricardo, Beto, Rui Jorge, Polga, M. Garcia, Moutinho, Rochemback, Custodio, Barbosa, Liedson i Sa Pinto

CSKA: Akinfejev, V. Berezucki, A. Berezucki, Semberas, Ignašević, Krasić, Vagner, Gusev, Aldonin, Olić? i Carvalho

Pročitajte više