HRVATSKI NOGOMETAŠI

Olić o Perišiću: On bi trebao biti san snova svakog trenera na svijetu

Foto: Getty Images

IVICA OLIĆ i Ivan Perišić igrali su u zajedno u Wolfsburgu od 2013. do 2015., a danas surađuju u reprezentaciji Hrvatske. Legendarni Olić pomoćni je trener Zlatku Daliću, a Ivan jedan od najboljih prvotimaca aktualnih svjetskih viceprvaka.

Nova poveznica za ovu dvojicu od prošlog ljeta je i Bayern, sadašnji klub Ivana Perišića u kojem igra na posudbi iz Intera. Olić je, podsjetimo, za bavarski klub igrao od 2009. do 2012., a sada je Nijemcima govorio o najvećim Perišićevim kvalitetama.

"Ivan je jako posvećen, puno trenira i privatno, dobro se brine o svom tijelu. Itekako sam uvjeren da će još nekoliko godina igrati nogomet na najvišoj razini."

Perišića je u München doveo bivši Bayernov trener Niko Kovač, koji je u studenom otišao iz kluba. Međutim, Perišić bi mogao i dalje ostati u klubu s obzirom na to da ga Hansi Flick, novi trener Bayerna i bivši Kovačev pomoćnik, itekako cijeni.

"Ivan je ofenzivno i defenzivno jak. Igra s obje noge i jak je u igri glavom. On bi zapravo trebao biti igrač iz snova svakog trenera na svijetu. Sretan je u Bayernu", smatra Olić.

VIDEO: Kultni gol Ivice Olića

 

Pročitajte više