Olić odbio Wigan

HRVATSKI reprezentativni napadač i ponajbolji strijelac moskovskog CSKA, Ivica Olić, nije zainteresiran za transfer u engleski Wigan, piše Eurosport.

Wigan je prema saznanjima Eurosporta spreman platiti CSKA-u milijun eura, koliko bi dobio i Olić za pojedinu godinu ugovora. Kako je Olić oduvijek govorio da je njegov san igrati u ligama petice, nije nam bilo jasno iz kojih je pobuda Ivica odbio ovu ponudu iz zemlje, kolijevke nogometa, stoga smo ga odlučili kontaktirati.

Olić je u razgovoru za Index napomenuo kako je uistinu odbio ponudu Wigana, koji je htio da on odmah dođe u Englesku, što pak Ivici nije baš po volji.

"Gledajte, ne želim u Englesku odmah, već želim do ljeta ostati u Rusiji. Postoje već sada neki kontakti sa klubovima iz liga petice koji su na puno većem nivou od Wigana pa mi se baš i ne žuri." - rekao je Olić.

Kada smo ga pitali postoji li još opcija ostanka u Rusiji, odnosno prelazak u Spartak, odgovorio je: "Šanse za prelazak u Spartak su negdje oko desetak posto. Dakle, uopće više ne razmišljam o tome. Na ljeto će Ivica Olić prijeći u veliki klub, to je sigurno." - napominje Olić.

V.B.

Pročitajte više